Hitrost Zavedamo se, da živimo v svetu kjer prevladuje hiter tempo. Mi smo se temu prilagodili s svojimi dostavnimi vozili, s katero vam naročeno blago dostavimo v najkrajšem možnem času po celotni Sloveniji. Že več let sodelujemo tudi s kurirsko službu Gold Express iz Ljubljane, kjer smo našlji zanesljivega parnerja v dostavi in distribuciji naših produktov.


Strokovnost S svojimi sodelavci dnevno skrbimo za več kot 1000 naših partnerjev. Na tržišču motornih olj, ostalih maziv, rezervnih delov in pnevmatik imamo skupno že kar nekaj let izkušenj, tako da lahko brez težav pomagamo našim strankam pri izbiri, kvaliteti in količini naročenih izdelkov.  


Prijaznost Skupaj s sodelavci prisluhnemo vašim željam in vašim potrebam. Ni ga problema, ki ga skupaj ne moremo rešiti. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Olja

Ponujamo pestro izbiro visoko kvalitetnih motornih olj za vse vrste vozil in dejavnosti.

Za daljšo življensko dobo vašega motorja poskrbimo za ustrezno izbiro motornega olja.

Pri nas najdete znamke: Castrol, Mobil, Aral, Shell, Elf, Total, Motul, Selenia , Vatoil ter original motorna olja BMW, Mazda, GM Dexos, Ford.

Prav tako pa smo zastopniki za nizozemsko olje Vatoil, ki ponuja ves osebni program, še posebej pa so specializirani za menjalniška olja; Dynamax in pa Hexol, ki ponuja predvsem industrijska olja (hidravlično, traktorsko, kamionsko…).

 


Za avtomobile Ponujamo pestro izbiro visoko kvalitetnih motornih olj za vaše jeklene konjičke. Za daljšo življensko dobo vašega motorja poskrbimo za ustrezno izbiro motornega olja.Pri nas najdete znamke: Castrol, Mobil, Aral, Shell, Elf, Total, Motul, Selenia , Vatoil ter original motorna olja BMW, Mazda, GM Dexos, Ford.


Tovorna in gradbena vozila V naši ponudbi najdete široko izbiro motornega olja tudi za tovorna vozila in gradbene stroje. Poleg olj kot so Mobil, Aral, Castrol in Shell ponujamo kvalitetno olje Vatoil, ki izpolnjuje zahtevne kamionske specifikacije. Olja Hexol pa so odlična za stroje in traktorje.


Gradbinci Za pravilno delovanje strojev in pravo servisiranje le-teh vam ponudjam kvalitetno hidravlično olje Hexol vseh viskoznosti (22,32,46,68), olja za mazanje vodil, kompresorska olja, olja za verige motornih žag, olja za prenos toplote ter široko paleto različnih masti (Mobil, Fuchs, Hexol, …) v kartušah in večjih embalažah.

castrol_small
Kontakti

Simon Volovec

Direktor prodaje

Rikardo Bertol

Direktor nabave

Darinka Pavlin

Direktorica finančno – računovodske službe

Dejan Gajic

Export - Vodja prodaje tujih trgov

Sandi Savnik

Produktni vodja za maziva

Nino Gerjevič

Vodja XADO programa

Robert Horvat

Komercialist - Xado Program

Matic Vračun

Komercialist - Xado Program

Janko Guček

Komercialist

Aleš Lončar

Komercialist

Jerca Kučič

Komercialistka - Ecoloyal Program

Simon Klemenčič

Skladiščnik

Niko Prevodnik

Skladiščnik

Pišite nam
Kje smoBV Maziva d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.