Hitrost Zavedamo se, da živimo v svetu kjer prevladuje hiter tempo. Mi smo se temu prilagodili s svojimi dostavnimi vozili, s katero vam naročeno blago dostavimo v najkrajšem možnem času po celotni Sloveniji. Že več let sodelujemo tudi s kurirsko službu Gold Express iz Ljubljane, kjer smo našlji zanesljivega parnerja v dostavi in distribuciji naših produktov.


Strokovnost S svojimi sodelavci dnevno skrbimo za več kot 1000 naših partnerjev. Na tržišču motornih olj, ostalih maziv, rezervnih delov in pnevmatik imamo skupno že kar nekaj let izkušenj, tako da lahko brez težav pomagamo našim strankam pri izbiri, kvaliteti in količini naročenih izdelkov.  


Prijaznost Skupaj s sodelavci prisluhnemo vašim željam in vašim potrebam. Ni ga problema, ki ga skupaj ne moremo rešiti. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Pnevmatike

Raznolika ponudba

 

Za vas poskrbimo tudi s primerno obutvijo vašega vozila, saj vam omogočamo strokovno pomoč in svetovanje ter nakup prave pnevmatike.

Pnevmatike so na voljo za osebna vozila, lahka tovorna vozila (kombi), 4X4 vozila, tovorna vozila, motorna kolesa . Ponudba velja tudi za kmetijska vozila.

Velika izbira pnevmatik za LKW tovorna vozila in prikolice.

Prav tako velika izbira pnevmatik za kombajne, traktorje in gradbene stroje.


Raznovrstne blagovne znamke Skupaj s sodelavci prisluhnemo vašim željam in vašim potrebam. Ni ga problema, ki ga skupaj ne moremo rešiti. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.


Tovorni in gradbeni program Skupaj s sodelavci prisluhnemo vašim željam in vašim potrebam. Ni ga problema, ki ga skupaj ne moremo rešiti. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.


Kombajni, traktorji, prikolice Skupaj s sodelavci prisluhnemo vašim željam in vašim potrebam. Ni ga problema, ki ga skupaj ne moremo rešiti. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.

castrol_small
Kontakti

Simon Volovec

Direktor prodaje

Rikardo Bertol

Direktor nabave

Darinka Pavlin

Direktorica finančno – računovodske službe

Dejan Gajic

Export - Vodja prodaje tujih trgov

Sandi Savnik

Produktni vodja za maziva

Nino Gerjevič

Vodja XADO programa

Matic Vračun

Komercialist - Xado Program

Janko Guček

Komercialist

Simon Klemenčič

Skladiščnik

Niko Prevodnik

Skladiščnik

Eva Homan

Vodja marketinga

Pišite nam
Kje smoBV Maziva d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.