Hitrost Zavedamo se, da živimo v svetu kjer prevladuje hiter tempo. Mi smo se temu prilagodili s svojimi dostavnimi vozili, s katero vam naročeno blago dostavimo v najkrajšem možnem času po celotni Sloveniji. Že več let sodelujemo tudi s kurirsko službu Gold Express iz Ljubljane, kjer smo našlji zanesljivega parnerja v dostavi in distribuciji naših produktov.


Strokovnost S svojimi sodelavci dnevno skrbimo za več kot 1000 naših partnerjev. Na tržišču motornih olj, ostalih maziv, rezervnih delov in pnevmatik imamo skupno že kar nekaj let izkušenj, tako da lahko brez težav pomagamo našim strankam pri izbiri, kvaliteti in količini naročenih izdelkov.  


Prijaznost Skupaj s sodelavci prisluhnemo vašim željam in vašim potrebam. Ni ga problema, ki ga skupaj ne moremo rešiti. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Veleprodaja

Podjetje BV MAZIVA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011. Glavna dejavnost podjetja je veleprodaja in distribucija olj, maziv, pnevmatik in rezervnih delov. 

Naš asortima poleg znanih olj kot so Castrol, Aral, Total, Elf, Mobil, Motul, Selenia, Shell, Ford, Opel, BMW in Mazda obsega tudi olja Dynamax, Vatoil in Hexol za katera smo zastopniki. Prav tako smo zastopni ki za revitalizante XADO. V pronudbi imamo tudi osebne pnevmatike vseh znamk ter agro in tovorne pnevmatike. Tržimo priznane Evropske in Azijske blagovne znamke kot so: Kumho, Continental, Nexen, Falken, Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Starfire, Fulda, Dunlop, Orosz, Taurus, Mirage, Tigar...


Zakaj nam zaupati? Na hitro v treh besedah: Hitrost, strokovnost in prijaznost. Hitra dostava in odzivnost zaposlenih, strokovno svetovanje, pomagamo in prisluhnemo našim strankam. Preizkusite nas in se sami prepričajate o naši kakovosti.


Veleprodaja S svojimi sodelavci dnevno skrbimo za več kot 1000 naših partnerjev. Na tržišču motornih olj, ostalih maziv, rezervnih delov in pnevmatik imamo skupno že kar nekaj let izkušenj, tako da lahko brez težav pomagamo našim strankam pri izbiri, kvaliteti in količini naročenih izdelkov.  


Hitra dostava Zavedamo se, da živimo v svetu kjer prevladuje hiter tempo. Mi smo se temu prilagodili s svojimi dostavnimi vozili, s katero vam naročeno blago dostavimo v najkrajšem možnem času po celotni Sloveniji. Že več let sodelujemo tudi s kurirsko službu Gold Express iz Ljubljane, kjer smo našlji zanesljivega parnerja v dostavi in distribuciji naših produktov.

castrol_small
Kontakti

Simon Volovec

Direktor prodaje

Rikardo Bertol

Direktor nabave

Darinka Pavlin

Direktorica finančno – računovodske službe

Dejan Gajic

Export - Vodja prodaje tujih trgov

Sandi Savnik

Produktni vodja za maziva

Nino Gerjevič

Vodja XADO programa

Robert Horvat

Komercialist - Xado Program

Matic Vračun

Komercialist - Xado Program

Janko Guček

Komercialist

Simon Klemenčič

Skladiščnik

Niko Prevodnik

Skladiščnik

Pišite nam
Kje smoBV Maziva d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.