Hexol Asphalt AG
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Hexol Asphalt AG

Hexol Asphalt AG
Novo
Hexol Asphalt AG
  • Zaloga: 200
  • Šifra: HEASP
Ogledi: 1961
8.44€
Brez DDV: 6.92€

Razpoložljive možnosti

Asphalt AG je vodotopno sredstvo za sproščanje bitumna in asfalta na osnovi mineralnega olja. Asphalt AG je sredstvo, ki se meša z vodo in tvori film, ki preprečuje vezavo različnih materialov na druge površine. Ustvarjen je bil za stroje za mešanje asfalta in bitumna in je primeren tudi kot sredstvo za sproščanje lesenih palet, ki se uporabljajo pri gradnji ali proizvodnji betonskih blokov.

Uporaba:
Naprave za mešanje bitumna in asfalta: 1: 3 - 1: 6, razredčeno z vodo. Olje za opaž - 1:10 - 1:15, razredčeno z vodo. Delež je vedno odvisen od bitumenske zmesi. Izdelek je treba aktivno mešati, najprej dodati koncentrat, nato pa še koncentrat vode. Pred uporabo dobro premešajte in zmešajte samo količino, potrebno za en delovni dan.

Rok uporabe je do 5 let, če je olje pravilno shranjeno (ni izpostavljeno temperaturam višjim od 40°C) in v originalni embalaži.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.