Nega in vzdrževanje
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Nega in vzdrževanje

Znamka: BV Maziva Šifra: BV7-1
Sredstvo za čiščenje vetrobranskega stekla in ostalih steklenih površin. Čisti in odstranjuje smog, insekte in razmaščuje brez puščanja sledi. Ne poškoduje plastičnih delov brisalcev in zagotavlja nemoteno delovenje le-teh. Izdelek ne maši vodnih šob in je okolju prijazen.Uporaba: Pred prvim do..
1.04€
Brez DDV:0.85€
BV Maziva odmrzovalec stekel (500 ml)
Novo Hot
Znamka: BV Maziva Šifra: 500029
Odmrzovalec stekel hitro in učinkovito odtali zamrznjena stekla. Uporaba: S pršenjem sredstvo nanesite na zamrznjene površine vetrobranskega stekla.Količina: 500ml..
4.26€
Brez DDV:3.49€
Znamka: BV Maziva Šifra: BV60
Sredstvo za čiščenje vetrobranskega stekla in ostalih steklenih površin. Zelo učinkovit v zimskih razmerah. Čisti in odstranjuje smog, insekte, ostanke soli in razmaščuje brez puščanja sledi. Ne poškoduje plastičnih delov brisalcev in zagotavlja nemoteno delovenje le-teh. Izdelek ne maši vodnih šob ..
3.17€
Brez DDV:2.60€
Znamka: Etonner Šifra: N1831
Chase on the Loire združuje plemenitost francoske kraljeve hiše s čisto lepoto reke Loire. Občutljiv in eleganten slog daje čar tako s harmonijo, kot moškostjo. Nežen in pomirjujoč francoski vonj vam omogoča fantastično vožnjo. Slikovita pokrajina vzdolž Loire je privabila številne kralje, da so na ..
35.09€
Brez DDV:28.76€
Znamka: Etonner Šifra: N1833
Love locks on the Senghor (Ljubezenske ključavnice na Senghorju) je navdihnil eden najbolj romantičnih mostov v Franciji – most Senghor. Govori se, da bodo ljubezni neskončne, če bodo pari imeli svoje ključavnice z obema vpisanima imenoma priklenjene na ta most. Pari od vsepovsod prihajajo obeš..
35.09€
Brez DDV:28.76€
Znamka: Etonner Šifra: N1834
Ogromno skrivnostno vesolje (Magic Planet) ostaja večna tema človekovega raziskovanja zunanjega sveta. Ljudje že od nekdaj verjamejo v to, da v oddaljenem vesolju obstaja skrivni modri planet . Človek sanja o raziskovanju tako neznanega polja. Čarobni planet je nastal z vizualnim vplivom in navdihom..
31.72€
Brez DDV:26.00€
Znamka: Etonner Šifra: E1701
Encounter in the Bay of Angels se zgleduje po zalivu Angelov, najbolj privlačnem zalivu ob sredozemski obali v Franciji. Zakrivljeno telo steklenice spominja na krila angela ki objemajo obalo, ter hkrati združuje dve barvi, azurno in zlato, ki tvorita mešanico nežnosti in spolnosti. Vonjave: Am..
98.26€
Brez DDV:80.54€
Znamka: Etonner Šifra: E1203
Escape in Cargue je prvi klasični slog. Eleganten avtomobilski parfum, ki ga navdihuje BMW-jev športni avtomobil racionalizirane oblike, mode, osebnosti, polnega temperamenta, zlivanja mode in elegantnosti, ki prikazuje mestne mlade ljudi pogumne in drzne, ki hrepenijo po svežem in naravnem življenj..
83.48€
Brez DDV:68.43€
Znamka: Etonner Šifra: E1301
Parade under the Triuph Arc je etimološko navdihnil zmagoslavni lok, ki simbolizira zmago. Pomeni vrhunec človeškega življenja. Triumph Arc (Slavolok zmage) je, kot že nakazuje njegovo ime, lok, ki pozdravlja zmagoslavne čete, da se vrnejo z odprave. Tako je steklenička, katere obstoj je navdihnil S..
70.50€
Brez DDV:57.79€
Znamka: Etonner Šifra: E1401
Rive Gauche v Parizu je raj za pisatelje in pesnike. Je mesto, kjer uspeva kultura Pariza. Chanson in Rive Gauche se zgleduje po kulturi Rive Gauche v Parizu. Je eleganten, umetniški in intriganten. Njegova zasnova združuje francosko eleganco, romantiko in modrost ter ustvarja občutek nežne manire, ..
140.10€
Brez DDV:114.84€
Znamka: Etonner Šifra: E1302
Sunset on the Seine (sončni zahod na Seni), je navdihnila Sena, reka v Franciji. Reka je nežna in privlačna. Priča je zgodovini Pariza, krasi pa tudi lepote mesta. Reka simbolizira ljubezen, Sončni zahod na Seni pa je romantično darilo za ljubezen. Vonjave: Cologne, Original, Ocean, Rose, Green TeaC..
107.58€
Brez DDV:88.18€
Znamka: Etonner Šifra: EC50
Parfum za ponovno polnjenje se uporablja za difuzor, ki ga namestimo v avto. 50ml zadostuje za uporabo 3-4 mesece.Način uporabe:1. Odprite zunanji pokrov;2. Navpično izvlečite notranji pokrov s škarjami;3. Majhen lijak vstavite v ozko grlo;4. Parfum dodajte v stekleničko ½, oz. po potrebi.Vonjave:&n..
44.08€
Brez DDV:36.13€
Prikazujem 1 od 12 do 26 (3 strani)
Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.