O nas
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

O nas

Podjetje BV MAZIVA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011. Glavna dejavnost podjetja je veleprodaja in distribucija olj, maziv, revitalizantov in pnevmatik. Ponujamo pestro izbiro blagovnih znamk, ki jim konstantno dodajamo nove, kakovostne znamke. Trenutno smo ekskluzivni zastopnik za blagovne znamke XADO, Hexol, GTO Lubes in Luxe na Slovenskem in nekaterih tujih trgih. V ponudbi imamo tudi številne druge znamke, kot so Castrol, Shell, Mobil, Total, Aral, Mazda, BMW, Motul ipd. Poleg velike izbire olj in maziv nudimo tudi veliko izbiro pnevmatik za lahka tovorna, tovorna in kmetijska vozila. V ponudbi imamo tudi veliko izbiro pnevmatik za LKW tovorna vozila in prikolice. Pri nas lahko dobite tudi pnevmatike za kombajne, traktorje in gradbene stroje. Na področju pnevmatik ponujamo priznane Evropske in Azijske blagovne znamke, kot so Kumho, Continental, Nexen, Falken, Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Starfire, Fulda, Dunlop, Orosz, Taurus, Mirage, Tigar in druge.

V podjetju BV Maziva si prizadevamo za to, da so kupci zadovoljni s svojim nakupom, za kar poskrbimo z ugodnimi cenami in strokovnim svetovanjem naših prodajalcev. Poleg strokovnega svetovanja in širokega asortimaja izdelkov vam nudimo tudi možnost odloženega plačila in hitro dostavo. V primeru, da z našimi izdelki niste zadovoljni pa vam omogočimo tudi vračilo.


Darinka Pavlin


Direktorica finančno - računovodske službe
CFO


Dejan Gajic


Vodja prodaje tujih trgov
Export manager


Sandi Savnik


Svetovalec za maziva in pnevmatike
Lubricant and tire consultant


Nino Gerjevič


Vodja Xado programa
Xado sales manager


Eva Homan


Vodja marketinga
Marketing Manager


Janko Guček


Svetovalec za maziva in akumulatorje
Lubricant and battery consultant


Simon Klemenčič


Skladiščnik
Warehouse


Miki Prevodnik


Skladiščnik
Warehouse

Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.