Veleprodaja
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Veleprodaja

Podjetje BV MAZIVA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011. Glavna dejavnost podjetja je veleprodaja in distribucija olj, maziv, revitalizantov in pnevmatik. V podjetju dajemo velik poudarek spodnjim lastnostim, zato se trudimo, da so naše storitve vedno nadstandardne.


Hitrost

Zavedamo se, da živimo v svetu kjer prevladuje hiter tempo. Mi smo se temu prilagodili s svojimi dostavnimi vozili, s katerimi vam naročeno blago dostavimo v najkrajšem možnem času po celotni Sloveniji. Že več let sodelujemo tudi s kurirsko službo EKDIS d.o.o. kjer smo našlji zanesljivega parnerja v dostavi in distribuciji naših produktov. 


Strokovnost 

S sodelavci dnevno skrbimo za več kot 1000 naših partnerjev. Na tržišču motornih olj, maziv, revitalizantov in pnevmatik lahko z našimi večletnimi izkušnjami brez težav pomagamo našim strankam pri izbiri najustreznejših proizvodov in njihovih količinah. 



Prijaznost

Skupaj s sodelavci prisluhnemo vašim željam in potrebam. Ni problema, ki ga skupaj ne moremo rešiti. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.



Pestra izbira

Ponujamo pestro izbiro blagovnih znamk, ki jim konstantno dodajamo nove, kakovostne znamke. Trenutno smo ekskluzivni zastopnik za blagovne znamke XADO, Hexol, GTO Lubes in Luxe na Slovenskem in nekaterih tujih trgih. V ponudbi imamo tudi številne druge znamke, kot so Castrol, Shell, Mobil, Total, Aral, Mazda, BMW, Motul ipd. Poleg velike izbire olj in maziv nudimo tudi veliko izbiro pnevmatik za lahka tovorna, tovorna in kmetijska vozila. V ponudbi imamo tudi veliko izbiro pnevmatik za LKW tovorna vozila in prikolice. Pri nas lahko dobite tudi pnevmatike za kombajne, traktorje in gradbene stroje. Na področju pnevmatik ponujamo priznane Evropske in Azijske blagovne znamke, kot so Kumho, Continental, Nexen, Falken, Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Starfire, Fulda, Dunlop, Orosz, Taurus, Mirage, Tigar in druge.




Ugodne cene

Trudimo se, da kupcem vedno ponudimo najugodnejše cene. Poleg tega omogočamo tudi možnost odloženega plačila in brezplačno dostavo ob naročilu večje količine izdelkov. V primeru, da z našimi izdelki ne bi bili zadovoljni, pa vam omogočimo tudi vračilo.



Zakaj nam zaupati?

V podjetju se konstantno trudimo za naše kupce. Hitra dostava, prijaznost, strokovnost in odzivnost zaposlenih, pestra izbira in ugodne cene so le nekatere naše vrline, ki jih lahko od nas vedno pričakujete. V primeru kakršnih koli vprašanj nas lahko vedno kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.



Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.