Industrijska olja
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Industrijska olja

Znamka: Hexol Šifra: HE100
Hexol GA 100 je posebej oblikovano olje za drsne steze. Narejeno je iz rafiniranih mineralnih olj katerim so dodani posebni aditivi (antioksidanti, dodatki proti obrabi in koroziji), ki skrbijo za odlično mazanje.Viskoznost100KakovostADDITIVATED SLIDE WAY OILSpecifikacijaISO-L-GARok uporabe je do 5 ..
7.38€
Brez DDV:6.05€
Znamka: Hexol Šifra: HE220GA
Hexol GA 220 je posebej oblikovano olje za drsne steze. Narejeno je iz rafiniranih mineralnih olj katerim so dodani posebni aditivi (antioksidanti, dodatki proti obrabi in koroziji), ki skrbijo za odlično mazanje.Viskoznost220KakovostADDITIVATED SLIDE WAY OILSpecifikacijaISO-L-GARok uporabe je ..
7.92€
Brez DDV:6.49€
Znamka: Hexol Šifra: HE190
Hexol Soluble GP XL je kakovostno mineralno parafinsko olje obogateno z posebnimi aditivi. Odlično ščiti pred korozijo in se zelo malo peni. Prav tako zelo dobro zagotavlja hlajenje.KakovostADDITIVATED SOLUBLE OIL FOR EMULSIONRok uporabe je do 5 let, če je olje pravilno shranjeno (ni izpostavlj..
9.70€
Brez DDV:7.95€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.