Nega in vzdrževanje
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Nega in vzdrževanje

Znamka: BV Maziva Šifra: BV7-1
Sredstvo za čiščenje vetrobranskega stekla in ostalih steklenih površin. Čisti in odstranjuje smog, insekte in razmaščuje brez puščanja sledi. Ne poškoduje plastičnih delov brisalcev in zagotavlja nemoteno delovenje le-teh. Izdelek ne maši vodnih šob in je okolju prijazen.Uporaba: Pred prvim do..
3.48€
Brez DDV:2.85€
BV Maziva odmrzovalec stekel (500 ml)
Novo Hot
Znamka: BV Maziva Šifra: 500029
Odmrzovalec stekel hitro in učinkovito odtali zamrznjena stekla. Uporaba: S pršenjem sredstvo nanesite na zamrznjene površine vetrobranskega stekla.Količina: 500ml..
7.43€
Brez DDV:6.09€
Znamka: BV Maziva Šifra: BV60
Sredstvo za čiščenje vetrobranskega stekla in ostalih steklenih površin. Zelo učinkovit v zimskih razmerah. Čisti in odstranjuje smog, insekte, ostanke soli in razmaščuje brez puščanja sledi. Ne poškoduje plastičnih delov brisalcev in zagotavlja nemoteno delovenje le-teh. Izdelek ne maši vodnih šob ..
5.61€
Brez DDV:4.60€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5101
GT Brake Cleaner je zelo učinkovito čistilno sredstvo za bobnaste in kolutne zavore, zavorne obloge, sklopke in vse dele v avtomobilu in okoli njega, ki so onesnaženi z oljem, maščobami.  Zaradi visokega deleža aktivne sestavine dosežemo intenzivno in hitro delujoče čiščenje. Je nekoroziven in ..
6.10€
Brez DDV:5.00€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GTO30
GT CERAMIC ANTI SEIZE SPRAY je keramični sprej proti blokadam. Je visokotlačen, toplotno odporen in brez kovin. Omogoča enostavnejše ločevanje in mazanje ter nudi zaščito pred koroziji z dolgotrajnim učinkom.  Kjer so deli izpostavljeni ekstremnim pritiskom, visokim temperaturam in zunanjim vpl..
5.86€
Brez DDV:4.80€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5109
GT Chain Lube za ekstremne pogoje je prosojno, dolgo obstojno mazivo za številne industrijske aplikacije - v temperaturnem razponu od -30 ° C do + 200 ° C. Mazivo je nevidno. Z optimalno penetracijo (zelo nizka viskoznost pri nanosu) doseže tudi najbolj nedostopna mesta. Po izhlapevanju topila nasta..
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT070
GT Power Start sprej olajša zagon bencinskih in dizelskih motorjev ter ščiti zaganjalnik, motor in akumulator. Vsebuje kombinacijo izbranih topil z nizkim vreliščem ter visoko energijo vžiga...
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT080
GT Rust Solver z MoS 2 je izdelek, ki je idealen za mazanje in lažje odvijačenje zarjavelih delov. Z izbranimi surovinami dosežemo hiter učinek odvijačenja, predvsem s korodiranimi kovinskimi spojinami. Visoko kapilarno delovanje in popolno prodiranje zagotavljata, da mazivo prodre tudi v najmanjše ..
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5103
GT Silicon Spray je zaščitno sredstvo za mazanje, odstranjevanje in čiščenje plastike, lesa, gume in kovin brez olja in maščob. Sprej je primeren povsod, kjer sta olje in maščoba nezaželena. Različne materiale ščiti pred vlago...
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5104
GT Universal Syntetic Grease je prozoren, dolgoobstojen sprej, ki je odličen za več industrijskih aplikacij v temperaturnem območju od -20 ° C do + 220 ° C. Mazivo je prozorne barve in zlahka doseže tudi nedostopna mesta...
6.16€
Brez DDV:5.05€
Znamka: Hexol Šifra: HE02395
Hexol Hand Cleaner je koncentrirana krema za čiščenje rok z biseri, ki ne vsebuje topil in ima prijetno aromo. Koncentrirani detergenti in emulgatorji v kombinaciji z blagim abrazivnim delovanjem kroglic učinkovito in nežno odstrani maščobo, olje in močne umazanije iz rok, pri čemer ostanejo či..
7.93€
Brez DDV:6.50€
Prikazujem 1 od 12 do 14 (2 strani)
Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.