Tovorni in gradbeni program
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Tovorni in gradbeni program

Znamka: Dynamax Šifra: 502103
DYNAMAX ZIMSKI VITREX -40°C je koncentrat proti zmrzovanju za pranje avtomobilskih stekel. Zanesljivo odstranjuje maščobe in druge nečistoče. Ščiti sistem pred zmrzovanjem do -40°C in nastajanjem vodnega kamna. Izboljša vidljivost v slabem vremenu in naredi vožnjo bolj prijetno. S tem se poveča varn..
4.81€
Brez DDV:3.94€
DYNAMAX ZIMSKI VITREX KONCENTRAT -60°C
Novo Hot
Znamka: Dynamax Šifra: 502134
DYNAMAX ZIMSKI VITREX -60°C je koncentrat proti zmrzovanju za pranje avtomobilskih stekel. Zanesljivo odstranjuje maščobe in druge nečistoče. Ščiti sistem pred zmrzovanjem do -40°C in nastajanjem vodnega kamna. Izboljša vidljivost v slabem vremenu in naredi vožnjo bolj prijetno. S tem se poveča varn..
4.73€
Brez DDV:3.88€
Znamka: Dynamax Šifra: 502192
DYNAMAX ZIMSKI VITREX -80°C je koncentrat proti zmrzovanju za pranje avtomobilskih stekel. Zanesljivo odstranjuje maščobe in druge nečistoče. Ščiti sistem pred zmrzovanjem do -40°C in nastajanjem vodnega kamna. Izboljša vidljivost v slabem vremenu in naredi vožnjo bolj prijetno. S tem se poveča varn..
4.94€
Brez DDV:4.05€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT2401
GTO ENDURANCE 10W je univerzalno motorno olje, izdelano z visokokakovostnimi osnovnimi olji, rafiniranimi s topili, in dobro uravnoteženo izbiro dodatkov. To motorno olje ima naslednje lastnosti: odličen detergent za preprečevanje usedlin v vročih conah motorja zelo aktivna disperzija, ki prepr..
6.60€
Brez DDV:5.41€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT2600
GTO ENDURANCE 10W TO-4 je posebno olje za hidravlično in prenosno opremo, sestavljeno iz topljenih rafiniranih baznih olj in izbranih dodatkov. Lastnosti:nizko tališčezelo dobra stabilnost proti oksidacijizelo dobre lastnosti proti obrabi, kar omogoča daljše trajanje končnega pogonaposebne last..
6.53€
Brez DDV:5.35€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT2202
GTO ENDURANCE 10W40 LS je izdelek iz linije LB (Level Back-up). Ti izdelki temeljijo na uradno odobrenih formulah in uporabljajo enake visokokakovostne dodatke, vendar so bila osnovna olja nadomeščena z enakovrednimi alternativami.Viskoznost:SAE ENDURANCE 10W40 LSSpecifikacija:ACEA E6, E7 API C..
6.65€
Brez DDV:5.45€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT2301
GTO ENDURANCE 15W40 je izdelek iz linije LB (Level Back-up). Ti izdelki temeljijo na uradno odobrenih formulah in uporabljajo enake visokokakovostne dodatke, vendar so bila osnovna olja nadomeščena z enakovrednimi alternativami.Viskoznost:SAE ENDURANCE 10W40Specifikacija:ACEA E7 API CI-4/SLMB 228.3,..
5.80€
Brez DDV:4.75€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT2310
GTO ENDURANCE 15W40 CF-4/SJ je vsesezonsko mineralno dizelsko motorno olje za težke tovornjake in minibuse. Je motorno olje iz kakovostnih baznih olj, ki v kombinaciji z uravnoteženo sestavo aditivov omogoča doseganje idealne zaščite pred korozijo in oksidacijo.Lastnosti:nizko tališčezelo dobra stab..
6.47€
Brez DDV:5.30€
GTO HAMMER GREASE - visokokakovostna mast za kladiva
Novo Hot
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5106
GTO HAMMER GREASE je visokotemperaturna pasta na osnovi aluminija, grafita in bakra za mazanje rušilnih plošč, hidravličnih in pnevmatskih kladiv. Izdelek ni primeren za mazanje ležajev. Uporablja se lahko kot pasta, ki ščiti pred izgorevanjem in korozijo ter ustvarja trpežen ločitveni sloj. Mast je..
10.44€
Brez DDV:8.56€
GTO Hidraulic oil HLP 46 - hidravlično olje
Novo Hot
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5200
GTO Hidraulic oil HLP 46 je hidravlično olje, ki se uporablja v hidravličnih in obtočnih sistemih za prenos moči in mazanje zmerno obremenjenih delov strojev. To hidravlično olje temelji na kakovostnem baznem olju in dodatkih, ki zagotavljajo hidrolitsko in toplotno stabilnost, zaščito pred obrabo i..
4.79€
Brez DDV:3.93€
GTO Hidraulic oil HLP 68 - hidravlično olje
Novo Hot Ni na zalogi
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5202
GTO Hidraulic oil HLP 68 je hidravlično olje, ki se uporablja v hidravličnih in obtočnih sistemih za prenos moči in mazanje zmerno obremenjenih delov strojev. To hidravlično olje temelji na kakovostnem baznem olju in dodatkih, ki zagotavljajo hidrolitsko in toplotno stabilnost, zaščito pred obr..
4.82€
Brez DDV:3.95€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GTTRANS80
GTO TRANS 80 je mineralno mazivno olje za mehanske menjalnike, oblikovano z visokokakovostnimi osnovnimi olji, rafiniranimi s topili in posebnimi EP-dodatki za pridobitev naslednjih lastnosti: dobra odpornost proti oksidaciji dobra zaščita pred rjo, protikorozijska zaščita in zaviranje pene nizka te..
7.77€
Brez DDV:6.37€
Prikazujem 1 od 12 do 59 (5 strani)
Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.