Menjalniška in diferencialna olja
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Menjalniška in diferencialna olja

Hexol ATF Dexron II
Novo Hot
Znamka: Hexol Šifra: 100189
Hexol ATF Dexron II je kvalitetno menjalniško olje, ki se uporablja v polavtomatskih in avtomatskih menjalniških sistemih pri vozilih in industrijski opremi. Narejeno je iz mineralnih in sintetičnih baznih olj, ki so obogatena z posebnimi aditivi. Priporoča se za uporabo skozi celo leto v vseh menja..
8.64€
Brez DDV:7.08€
Znamka: Hexol Šifra: 100155
Hexol STOU 10W30 je integrirano mazivo za novejše traktorje in močne kmetijske stroje (John Deere, IHC, Massey-Ferguson, itd.) z atmosferskim ali turbo motorjem in mokrimi zavorami. Posebne reološke lastnosti olja in kompleksni dodatki izpolnjujejo zahteve modernih traktorjev in kmetijskih strojev i..
7.91€
Brez DDV:6.48€
Znamka: Hexol Šifra: 100165
Hexol SYNLINE Torsion 75W80 je izjemno visoko zmogljiva sintetična mešanica za avtomobilske menjalnike, ki zagotavlja odlično zaščito pred obrabo in podaljšane intervale menjave do vseživljenjske uporabe. Priporočljivo za uporabo v najnaprednejših avtomobilskih ročnih menjalnikih in drugih hipoidnih..
9.43€
Brez DDV:7.73€
Hexol SYNLINE Torsion 75W90
Novo Hot
Znamka: Hexol Šifra: 100171
Hexol SYNLINE Torsion 75W90 je izjemno visoko zmogljivo, sintetično, več namensko menjalniško olje, ki zagotavlja odlično zaščito predobrabo in imarazširjen interval menjave. Priporočljivo je za uporabo v najboljna prednih avtomobilskih menjalnikih in drugje kjer se priporočajo hipoidna olja.Viskozn..
9.76€
Brez DDV:8.00€
Znamka: Hexol Šifra: 100177
HEXOL TORSION 80W90 je pripravljen iz visoko kakovostnih baznih olj in kompleksnega paketa dodatkov (EP, antioksidant, sredstvo proti obrabi in koroziji , sredstvo proti penjenju in trenju) in je razvit posebej za menjalnike v avtomobilih, kamionih ter kmetijskih in industrijskih strojih. Ima izr..
8.49€
Brez DDV:6.96€
Znamka: Hexol Šifra: 100159
Hexol Torsion ATF je kvalitetno menjalniško olje, ki se uporablja v polavtomatskih in avtomatskih menjalniških sistemih pri vozilih in industrijski opremi. Narejeno je iz mineralnih in sintetičnih baznih olj, ki so obogatena z posebnimi aditivi. Priporoča se za uporabo skozi celo leto v vseh menj..
9.59€
Brez DDV:7.86€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.