Motorna olja
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

Motorna olja

Znamka: GTO Lubes Šifra: GT4101
GTO MOTO RACING 4T 10W40 je sintetično motorno olje nove generacije oblikovano za štiritaktne motocikle s sintetičnimi baznimi olji v kombinaciji s posebej razvitimi, uravnoteženimi dodatki za doseganje naslednjih lastnosti:visok in stabilen indeks viskoznostioptimalne lastnosti trenjazelo močna zaš..
8.50€
Brez DDV:6.97€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT4001
GTO MOTO SYNTHETIC 4T 10W40 je sintetično motorno olje nove generacije oblikovano za štiritaktne motocikle s sintetičnimi baznimi olji v kombinaciji s posebej razvitimi, uravnoteženimi dodatki za doseganje naslednjih lastnosti:visok in stabilen indeks viskoznostioptimalne lastnosti trenjazelo močna ..
7.22€
Brez DDV:5.92€
GTO MOTO SYNTHETIC 4T 20W50
Novo Hot
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT4201
GTO MOTO SYNTHETIC 4T 20W50 je sintetično motorno olje nove generacije oblikovano za štiritaktne motocikle s sintetičnimi baznimi olji v kombinaciji s posebej razvitimi, uravnoteženimi dodatki za doseganje naslednjih lastnosti:visok in stabilen indeks viskoznostioptimalne lastnosti trenjazelo močna ..
8.30€
Brez DDV:6.80€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.