GTO Lubes
BV Maziva d.o.o.
Your Cart

GTO Lubes

Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5101
GT Brake Cleaner je zelo učinkovito čistilno sredstvo za bobnaste in kolutne zavore, zavorne obloge, sklopke in vse dele v avtomobilu in okoli njega, ki so onesnaženi z oljem, maščobami.  Zaradi visokega deleža aktivne sestavine dosežemo intenzivno in hitro delujoče čiščenje. Je nekoroziven in ..
6.10€
Brez DDV:5.00€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GTO30
GT CERAMIC ANTI SEIZE SPRAY je keramični sprej proti blokadam. Je visokotlačen, toplotno odporen in brez kovin. Omogoča enostavnejše ločevanje in mazanje ter nudi zaščito pred koroziji z dolgotrajnim učinkom.  Kjer so deli izpostavljeni ekstremnim pritiskom, visokim temperaturam in zunanjim vpl..
5.86€
Brez DDV:4.80€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5109
GT Chain Lube za ekstremne pogoje je prosojno, dolgo obstojno mazivo za številne industrijske aplikacije - v temperaturnem razponu od -30 ° C do + 200 ° C. Mazivo je nevidno. Z optimalno penetracijo (zelo nizka viskoznost pri nanosu) doseže tudi najbolj nedostopna mesta. Po izhlapevanju topila nasta..
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT070
GT Power Start sprej olajša zagon bencinskih in dizelskih motorjev ter ščiti zaganjalnik, motor in akumulator. Vsebuje kombinacijo izbranih topil z nizkim vreliščem ter visoko energijo vžiga...
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT080
GT Rust Solver z MoS 2 je izdelek, ki je idealen za mazanje in lažje odvijačenje zarjavelih delov. Z izbranimi surovinami dosežemo hiter učinek odvijačenja, predvsem s korodiranimi kovinskimi spojinami. Visoko kapilarno delovanje in popolno prodiranje zagotavljata, da mazivo prodre tudi v najmanjše ..
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5103
GT Silicon Spray je zaščitno sredstvo za mazanje, odstranjevanje in čiščenje plastike, lesa, gume in kovin brez olja in maščob. Sprej je primeren povsod, kjer sta olje in maščoba nezaželena. Različne materiale ščiti pred vlago...
5.98€
Brez DDV:4.90€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5104
GT Universal Syntetic Grease je prozoren, dolgoobstojen sprej, ki je odličen za več industrijskih aplikacij v temperaturnem območju od -20 ° C do + 220 ° C. Mazivo je prozorne barve in zlahka doseže tudi nedostopna mesta...
6.16€
Brez DDV:5.05€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5001
GTO AGRI 10W40 SEMI SINTETIC je moderno polsintetično večnamensko olje za kmetijsko in obdelovalno opremo, oblikovano z vrhunskimi rafiniranimi in sintetičnimi osnovnimi olji in dodatki za doseganje naslednjih lastnosti:močna disperzija in detergentvisoka aktivnost proti obrabi, koroziji in penizelo..
7.56€
Brez DDV:6.20€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT5106
GTO BTX GREASE je visokokakovostna litij-kalcijeva mast z dolgo življenjsko dobo, namenjena mazanju najzahtevnejših aplikacij v avtomobilskem in industrijskem sektorju. Uporaba mešanega zgoščevalca, posebnih dodatkov in ustrezno izbranih polimerov omogoča večkratno podaljšanje življenjske dobe izdel..
8.52€
Brez DDV:6.98€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT2401
GTO ENDURANCE 10W je univerzalno motorno olje, izdelano z visokokakovostnimi osnovnimi olji, rafiniranimi s topili, in dobro uravnoteženo izbiro dodatkov. To motorno olje ima naslednje lastnosti: odličen detergent za preprečevanje usedlin v vročih conah motorja zelo aktivna disperzija, ki prepr..
6.60€
Brez DDV:5.41€
Znamka: GTO Lubes Šifra: GT2600
GTO ENDURANCE 10W TO-4 je posebno olje za hidravlično in prenosno opremo, sestavljeno iz topljenih rafiniranih baznih olj in izbranih dodatkov. Lastnosti:nizko tališčezelo dobra stabilnost proti oksidacijizelo dobre lastnosti proti obrabi, kar omogoča daljše trajanje končnega pogonaposebne last..
6.53€
Brez DDV:5.35€
Prikazujem 1 od 12 do 35 (3 strani)

Kontaktni obrazec

Za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta uporabljamo piškotke. Več o njih si lahko preberete v Politika rabe piškotkov.